• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Workshop voor ouders van jeugdvoetballeden – woensdag 11 januari

DOSC nodigt alle ouders van haar voetballende jeugdleden uit voor een workshop op:

woensdag 11 januari 2023 om 19:00 uur.

Patrick van Bruggen van de stichting (top)sport prestaties en auteur van: “Het handboek voor jonge sporters, topsporters en topsportouders” zal deze workshop geven. Aan bod komt hoe kunnen jullie als ouders je kind stimuleren en ondersteunen? Wat zijn kernwaarden van ouders tijdens een wedstrijd? En nog heel veel meer.

Patrick van Bruggen kijkt uit naar de ontmoeting met de ouders van DOSC: “Tijdens mijn onderzoek voor het Handboek voor jonge sporters, topsporters, topsportouders, heb ik een beter beeld gekregen hoe een ouder haar/zijn kind(eren) positief kan stimuleren in zijn/haar ontwikkeling.”

“Ik ben zelf voetbalouder geweest, coach van mijn zoons elftal bij zijn amateurvereniging en schoolelftal, assistent-coach bij DCG en ook gastouder bij Ajax. Wat ik miste in al mijn rollen is een rolmodel, die me leerde hoe om te gaan met ouders c.q. welke rol ik zelf had als sportouder. Ouders kunnen meer doen dan alleen halen, brengen, betalen en positief aanmoedigen. In mijn workshop vertel ik ouders welke belangrijke rol zij innemen in de ontwikkeling van een kind. Ouders en opdrachtgevers zijn enthousiast na mijn workshop.”

Onder de deelnemers worden 10 exemplaren van ‘Handboek voor jonge sporters, topsporters en topsportouders’ van Patrick verloot.

Datum: woensdag 11 januari 2023 kantine DOSC. Aanvang: 19.00 uur. Duur: 90 minuten.

Wees welkom! (…aanmelden is niet nodig).