• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Vrijwilligers voor Kleding & Materiaal gezocht!

Help je mee onze teams te voorzien van kleding? Of zorg jij dat onze teams met de juiste materialen kunnen trainen? We zoeken voor Kleding & Materiaal een aantal coördinatoren en een bestuurslid.

Wat ga je doen?
Je koopt onze voetbaltenues in, coördineert het innemen en uitgeven van de kleding, beheert de voorraad en vervangt als het nodig is een paar sokken of een shirt. Je maakt het mogelijk dat er word getraind door voldoende ballen op voorraad te houden en de netten in de voetbaldoelen te vervangen als dat nodig is. 
Door het seizoen heen zijn er werkzaamheden, met een piek aan het einde en begin van het voetbalseizoen (vanwege het coördineren van inname en uitgifte van de kleding). Er is een ‘pool’ van vrijwilligers die je kunt inzetten.

Denk je graag mee over het beleid, het budget en lijkt het je leuk eerste aanspreekpunt te zijn als het over onze outfits, velden en materialen gaat? Dan vertellen we je graag meer over de rol van bestuurslid!

Wil je helpen maar vraag je je af of je voldoende tijd te besteden hebt? We zoeken naar meerdere vrijwilligers zodat de werkzaamheden verdeeld kunnen worden.

Mooi meegenomen!
Als coördinator of bestuurslid hoef je geen bardienst te draaien of wedstrijd te fluiten. En niet onbelangrijk, je krijgt veel waardering van al onze voetballers.

Meer weten?
Heb je vragen? Is deze rol jou (of iemand die je kent) op het lijf geschreven? Bel of mail Dennis 06 21 241 319, dennis.de.jager.ddj24@gmail.com of vraag je coördinator of een bestuurslid.

Dank je wel
Dankzij onze vrijwilligers kunnen onze teams iedere week trainen en wedstrijden spelen. Dank je wel dat je ons daarbij helpt! #DOSCzoektjou