• remia-lekkerste-2015
  Remia consumentenservice
  ☎ 0800 0 222 555
  ✉ info@remia.nl

De nieuwe coronamaatregelen.

D.O.S.C. controleert uitgebreider op een juist en geldig coronatoegangsbewijs

Voor ALLE binnenruimtes – de kleedkamers, kantine, toiletten, bestuurskamer en overlegruimtes – is een coronabewijs, herstelbewijs of negatieve test van maximaal 24 uur oud verplicht. Er wordt actief gecontroleerd.

We controleren op het coronatoegangsbewijs in combinatie met ID bewijs.

Alleen vrijwilligers, elftalbegeleiders en andere functionarissen binnen de club zijn vrijgesteld van het tonen van een coronatoegangsbewijs. 

Publiek

Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Alleen vrijwilligers spelers/trainers/personen die op de dag vanuit hun functie (bijv. verzorger) aanwezig moeten zijn worden op de sportlocatie toegelaten.

Voor bezoekende teams geldt dat we oproepen om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een wedstrijd bij DOSC zijn functioneel aanwezig; zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen.

Toegang

De ingang van de kleedkamers en kantine is aan de tunnelzijde gesloten en deze ingang is dan ook alleen toegankelijk voor leden/sporters/functionarissen van de afd. Petanque.

Sporters en vrijwilligers van afd. voetbal worden gevraagd om de ingang te nemen rechts van het gebouw ( het toegangshek tussen de sporthal en veld 3). Gebruik van de kleedkamers is alleen toegestaan voor spelers en leiders/trainers van de elftallen.

Hoofdingang kantine blijft gesloten.

Kantine

Voor de kantine is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk.

Op zaterdagen is de kantine geopend van 08:00 tot 17:00 (keuken sluit uiterlijk 16:30) , op doordeweekse avonden is de kantine gesloten. Het terras is zowel doordeweeks als in het weekend gesloten.

Alleen sporters/trainers/vrijwilligers/personen die vanuit hun functie op de dag aanwezig moeten zijn worden in de kantine en op het terras toegelaten.

De hoofdingang van de kantine blijft op zaterdagen dicht. De kantine en het terras zijn alleen bereikbaar via de veldzijde (afd. petanque kan de voor hen gebruikelijke ingang blijven gebruiken).

Na controle van het corona toegangsbewijs is een vaste zitplaats ,1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje (tenzij je zit) in de kantine verplicht.

Neem verantwoordelijkheid

We willen allemaal dat DOSC geen brandhaard van besmettingen wordt en dat de besmettingen overal dalen.

Daarom een oproep aan iedereen om de eigen verantwoordelijkheid te nemen en je te houden aan de geldende basismaatregelen:

 • Bij klachten, Blijf thuis en laat je testen
 • houd afstand
 • was je handen
 • nies en hoest in je mouw
 • zorg voor voldoende frisse lucht.

Bij alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Met elkaar zorgen wij ervoor dat onze leden kunnen blijven sporten!