• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

In memoriam Walther van der Meer.

Dinsdag kwam het slechte nieuws binnen, dat Walther van der Meer helaas is overleden. Lang heeft hij tegen de vreselijke ziekte gevochten, ondersteund door zijn dierbare.

Walther was vele jaren een groot D.O.S.C. clubman, na zijn actieve voetbal carriere, sloot hij zich al snel aan bij het clubscheidsrechters korps van D.O.S.C., waarvoor hij, tot zijn ziekte, vele wedstrijden heeft gefloten.

Ook bij de jaarlijkse penaltybokaal was hij omroeper/sfeermaker. Sfeer maken kon die, vandaar dat hij met zijn maten een sfeerteam oprichtte, zodat bij alle thuiswedstrijden van het eerste, er een professioneel omkleding van de wedstrijd ontstond, met muziek, omroep, pupil van de week en radioverslag. Ook nam Walther deel in de sponsorcommissie, menig sponsor is door hem binnen gehaald, vele reclameborden zijn er op het veld bijgekomen

.

Om Walther te bedanken voor zijn grote inzet bij de club, heeft D.O.S.C. recent een soort van bedankreceptie voor hem gehouden, hierbij heeft het terras de naam gekregen “Walther van der Meer terras”.

Wij wensen zijn dochters, familie en vrienden en vriendinnen veel sterkte met dit enorme verlies.

Namens het Voetbalbestuur D.O.S.C.