• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Rob van Diermen interim-trainer DOSC

Rob van Diermen is donderdagavond gestart als interim-trainer bij DOSC. Rob is voorgesteld aan de spelersgroep en werkte direct zijn eerste training af. Rob deed zijn ervaring op onder andere als  assistent-trainer bij Spakenburg. Omdat deze samenwerking vroegtijdig tot een eind kwam was Rob per direct beschikbaar om het seizoen af te maken bij DOSC.

Voorzitter Dennis de Jager: Wij zijn blij dat het op zeer korte termijn gelukt is om een interim-trainer te vinden. Rob heeft voor volgend seizoen inmiddels al een nieuwe uitdaging maar gelukkig durft hij de uitdaging aan te gaan om DOSC in de 3e klasse te houden. Wij hopen uiteraard dat ons dit gaat lukken en zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Trainer Rob van Diermen: Belangrijke aspecten in de oriënterende fase als je benaderd wordt is dat er een klik is in de gesprekken enerzijds en anderzijds dat je vertrouwen voelt. Vervolgens liet de TC al gauw weten mij als de meest geschikte kandidaat te zien en gaven aan een samenwerking wel te zien zitten. Ik heb vervolgens ook positief gereageerd dat ik deze grote uitdaging die er ligt graag aan wil gaan en er niet voor wegloop. Het is goed voor je ervaring als trainer dat je ook met je poten in de modder durft te staan. Ik heb er veel zin in en zal er alles aan doen om het maximale uit deze groep te halen. Belangrijk vind ik dat niemand zichzelf aan het einde van de rit iets kan verwijten.