• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Nordin Emam terug naar DOSC!

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Nordin Emam (18) na de zomer terugkeert bij DOSC. Nordin is hiermee de eerste versterking binnen de selectie van hoofdtrainer Robin van Holst voor het seizoen 2021-2022.

Voor velen was het niet de vraag of Nordin ooit terug zou keren, maar vooral wanneer.
Nordin komt uit een echte DOSC familie, vele familieleden zijn of waren actief betrokken bij verschillende afdelingen van vereniging.

Nordin doorliep alle selectie elftallen van DOSC. Vanuit de DOSC JO17-1 maakte hij de overstap naar Jonathan om daar op een hoger niveau te kunnen spelen. Nu na 3 seizoenen in het groen-wit, waar hij op dit moment uitkomt voor Jonathan JO19-1 in de 4e divisie, is hij komend seizoen weer in het rood-blauw te bewonderen.

Nordin is een zeer gedreven en fanatieke speler. Met zijn snelheid, wendbaarheid en strijdvaardigheid is hij voor veel tegenstanders een plaag. In zijn jongere jaren speelde Nordin voornamelijk als opkomende linksback. De laatste jaren heeft Nordin zich doorontwikkeld als vleugelaanvaller.

Nordin: “Ik kijk er naar uit om weer bij DOSC te voetballen. Ik ben Jonathan dankbaar voor de kans om 3 jaar op divisieniveau te hebben kunnen voetballen, ik heb daar veel geleerd. Nu ik naar de senioren ga is het tijd om terug te keren bij ‘mijn’ club. Ik hoop hier in de voetsporen te kunnen treden van mijn opa Krijn Broerse.”