• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Meld je aan voor het Welkomstprogramma Jeugdtrainers van de KNVB!

Op woensdag 22 september 2021 organiseert de Technische Commissie van DOSC – in samenwerking met de KNVB – deze training speciaal voor onze jeugdtrainers. 
Het doel is om al onze jeugdvoetballers te faciliteren met een jeugdtrainer die in de basis gekwalificeerd is.

Dit om binnen zijn of haar rol de spelers te begeleiden; training te geven en wedstrijden te begeleiden. Het resultaat is dat jeugdspelers in een veilige leeromgeving optimaal spelplezier hebben en zich van daaruit kunnen ontwikkelen. En langer blijven voetballen.

Art Langeler, directeur Voetbalontwikkeling KNVB: “Om de jeugdtrainers nog beter te kunnen ondersteunen, bieden we nu een welkomstprogramma voor hen aan. Jeugdtrainers met de ambitie om de nieuwe bondscoach te worden, om lekker met zoon of dochter op pad te zijn en alles er tussen in. Allemaal prachtige drijfveren!”

De training is op de velden van DOSC, start om 18.00 uur en wordt verzorgd door een KNVB docent. Interesse? Neem contact op met Cock Vis of Wouter Hummel.

NB: Deze training heette oorspronkelijk “Alle trainers in de basis”. Heb je je voor die training eerder al opgegeven, dan hoef je dat niet opnieuw te doen en zien we je graag op 22 september!