• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Bas de Waal volgend seizoen in het rood/blauw

Bas de Waal volgend seizoen in het rood/blauw

DOSC heeft zich voor komend seizoen versterkt met de komst van Bas de Waal (21).
De in Zeeland geboren aanvallend ingestelde speler komt over van Jonathan, waar hij dit seizoen tot 7 doelpunten kwam in de Zeister hoofdmacht.

De Waal is begonnen met voetballen bij Walcheren. Na 7 jaar besloot de talentvolle de Waal het op een hoger niveau te gaan zoeken. Dat lukte via JVOZ, waarna de Waal uiteindelijk meerdere seizoenen voor betaald voetbalclub Sparta Rotterdam uitkwam. Zijn laatste jeugdjaren kwam de Waal uit voor Kloetinge en Salem University in de Verenigde Staten.

Zijn studie aan de Hogeschool van Utrecht zorgde voor een verhuizing naar het midden van het land. Zijn eerste jaren in het senioren voetbal kwam hij om die reden uit voor USV Hercules en op dit moment dus vv Jonathan.

De Waal is een aanvallend ingestelde speler die het best tot zijn recht komt op 10 en als buitenspeler. De Waal is sterk aan de bal, denkt vooruit en heeft een goede dribbel.

Bas de Waal: “Ik ben blij met de overstap naar DOSC. Ik kijk er naar uit en heb er erg veel zin in. Ik wil het beste uit mezelf en uit het team halen.”