• remia-lekkerste-2015
  Remia consumentenservice
  ☎ 0800 0 222 555
  ✉ info@remia.nl

Stap-voor-stap uitleg registratie

Een account in MijnDOSC aanmaken gaat als volgt:

 1. U gaat naar https://www.dosc.nl/mijn-account/ of u klikt op de website dosc.nl in de zwarte balk bovenaan het scherm op “MijnDOSC”.
 2. Klik rechtsonder op de button “account aanmaken”
 3. Maakt u een account uitsluitend voor uzelf: vink “Alleen voor mijzelf” aan.

Maakt u een account als beheerder van meerdere lidmaatschappen, of u bent zelf geen lid maar wel uw partner en/of kind(eren): vink “Voor mijn kind e/o meerdere gezinsleden” aan. U maakt een zogenaamd gezinsaccount aan.

 1. Vul het scherm verder volledig in.
 2. Klik onderaan op “registreren”.
 3. Is er iets nog niet of foutief ingevuld, blijft u op het invulscherm en ziet u bovenaan de foutmelding.
 4. Bij succesvolle registratie bent u gelijk ingelogd en komt u in het scherm “Lidmaatschappen”.
 5. Naar het opgegeven e-mailadres wordt direct een bevestigingsmail verzonden van de registratie.

Nu u een account heeft, en daarop ingelogd bent, is de volgende stap het aanmelden van uw lidmaatschap(pen). Heeft u bij stap 3 gekozen voor “Alleen voor mijzelf” ga dan verder met stap 9.

Heeft u gekozen voor “Voor mijn kind e/o meerdere gezinsleden” ga dan naar stap 13.

 1. Klik op “inschrijven voor een lidmaatschap”
 2. Kies in het volgende scherm uw lidmaatschap. Klik onderaan op “inschrijving insturen” en u krijgt de melding dat de inschrijving succesvol is verzonden. Let op: er gaat enige tijd overheen voordat u het lidmaatschap kunt zien in het scherm “Lidmaatschappen”.
 3. Herhaal stap 10 voor elk lidmaatschap dat u bij D.O.S.C. heeft.
 4. Na validering door de ledenadministrateur ontvangt u voor elk lidmaatschap een e-mail als bevestiging van uw inschrijving als lid van D.O.S.C.. GA NAAR STAP 18.
 1. U ziet (als beheerder) in het scherm “Mijn gezin” uw contactgegevens. Vervolgens klikt u op “Nieuw gezinslid toevoegen” om daarin de personalia van uw gezinslid op te geven dat lid is van D.O.S.C.. Let op, als u zelf ook lid bent van D.O.S.C. moet u de gegevens van uzelf ook nogmaals invoeren als gezinslid. Dit herhaalt u voor elk gezinslid waarvoor u de contributie betaalt.
 2. Als alle personen waarvoor u het lidmaatschap beheert (en de contributie betaalt) zijn ingevoerd, ziet u op het tabblad “Mijn gezin” het totaal overzicht.
 3. Tenslotte moet u voor alle gezinsleden nog het lidmaatschap opgeven in het scherm “Lidmaatschappen”. Kies “Inschrijven voor een lidmaatschap”, kies de naam van het gezinslid en koppel daaronder het bijbehorende lidmaatschap. Klik onderaan op “inschrijving insturen” en u krijgt de melding dat de inschrijving succesvol is verzonden. Let op: er gaat enige tijd overheen voordat u het lidmaatschap kunt zien in het scherm “Lidmaatschappen”.
 4. Herhaal stap 13 voor elk lidmaatschap dat u of één van uw gezinsleden bij D.O.S.C. heeft.
 5. Na validering door de ledenadministrateur ontvangt u voor elk lidmaatschap een e-mail als bevestiging van uw inschrijving als lid van D.O.S.C..
 6. U BENT KLAAR MET UW AANMELDING EN U KUNT VANAF NU ZELF UW GEGEVENS INKIJKEN EN BEHEREN NADAT U HEEFT INGELOGD OP UW ACCOUNT IN MijnDOSC.
  Hartelijk dank voor uw medewerking!