• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Schakers in de prijzen

Tussen de rondes, werd er ontspannen.

Tussen de rondes, werd er ontspannen.

Op zondag 18 maart deden de jeugdschakers van D.O.S.C. met negen schakers mee aan de Grand Prix die dit keer door Mangus Leidsche Rijn was georganiseerd. Naast onze schakers, hadden we twee gasten meegenomen van de Werkplaats in Bilthoven.

Juul en Mees en op de rug Camiel als tegenstander van Juul.

Juul en Mees en op de rug Camiel als tegenstander van Juul.

Kevin zat weer in een hoge poule. Na een moeizaam begin, lukte het hem gelukkig toch een aantal partijen te winnen en eindigde daarmee op een zeer goede vierde plaats. Roeland deed voor de tweede keer en Mees voor de derde mee aan een Grand Prix en het gaat steeds beter met hen. Juul, Mees en Camiel zaten dit keer in dezelfde poule, waar Juul en Camiel gezamenlijk beslag legden op de derde plaats. Arvo, Thijs en Siem gingen de hele middag souverein aan kop. Simone stond de hele dag tweede of derde maar viel in de laatste ronde waarin ze tegen de koploper moest spelen net buiten de prijzen. Lars was ingedeeld in groep 6 en legde daar beslag op de eerste plaats.

Het was vooral weer een gezellige middag waarin iedereen met elkaar schaakte, voetbalde of kletste. Over vier weken is de volgende Grand Prix alweer. De bekers van deze Grand Prix zijn weer in onze prijzenkast geplaatst.

Met z'n allen wachten op de uitslag.

Met z’n allen wachten op de uitslag.