• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Jaarafsluiting jeugdschaken

Maandag 15 juli was de laatste schaakavond voor de jeugdschakers. Er waren twee schakers uitgenodigd voor een simultaanpartij tegen onze jeugdschakers. Oud-schaakster Karin trad aan tegen de jongsten en Pascal Losekoot trad aan tegen de schakers die vaker met toernooien meedoen. Beiden hadden het lastig op sommige borden. Arne lukte het zelfs om Karin mat te zetten, een prima prestatie van Arne.

Karin bezig met haar simultaanpartij.

Pascal bezig aan zijn simultaanpartij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de simultaanpartijen werd het jaar afgesloten. Kort werden de prestaties nagelopen: de kwalificatie voor het NK door een E-team, de kwalificatie en de zesde plaats op het [ersoonlijke NK door Arvo, de tweede en derde plaats in de clubcompetitie en natuurlijk de hoge opkomst van onze schakers op de Grand Prix toernooien.

Natuurlijk werden de vrijwilligers van dit jaar bedankt. Met verschillende redenen waren Lon en Peter afwezig, maar zij kregen net als Kai en Pascal een unieke mok met opdruk van een foto van Max Euwe en zijn laatste wedstrijd tegen Alechin waarna Max Euwe de eerste en tot nu toe enige Nederlandse wereldkampioen schaken werd.

Het was een geslaagd seizoen. Het nieuwe seizoen begint op maandag 9 september.