• remia-lekkerste-2015
  Remia consumentenservice
  ☎ 0800 0 222 555
  ✉ info@remia.nl
 • Blokken_los_middel

  itsourbusiness | ictsupport
  ☎ 06 22454202
  ✉ info@itsourbusiness.nl

Registreren in MijnDOSC

Ten behoeve van de geautomatiseerde ledenadministratie, waarmee tevens de contributiebetaling wordt geregeld, zullen alle leden van D.O.S.C. in MijnDOSC geregistreerd moeten worden. Immers, als je lid bent van een vereniging, hoor je nu eenmaal opgenomen te worden in de ledenadministratie. Dat klinkt dwangmatig, maar door deze modernisering, worden tal van taken sterk vereenvoudigd. Daarmee wordt het werk van diverse vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de vereniging, minder tijdrovend. Daarnaast zijn er nog andere voordelen te noemen waar ook de leden van kunnen gaan profiteren. Dat is goed voor de vrijwilliger, maar nog beter voor de club en de leden daarvan!

Het Algemeen Bestuur heeft gekozen voor de weg waarbij ieder lid (of ‘ouder van’) zichzelf moet registreren op de website. Dat heeft twee voordelen. De ledenadministrateur hoeft niet van 1000 personen de accounts in te voeren en daarnaast de daarbij horende 1400 lidmaatschappen. Een enorme klus. En doordat je zelf de gegevens moet invullen, hebben we straks een up-to-date ledenadministratie waar geen foutieve of ontbrekende gegevens in voorkomen. Wij vonden dat we de 10 minuten die dat kost, wel van onze leden en nieuwe mochten vragen.

Uiteraard doen wij een poging het zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Het registratieproces is vrij eenvoudig en met onderstaande links doen we een poging alle eventuele vragen weg te nemen en je stap voor stap te begeleiden.

Mocht je er helemaal niet uitkomen, dan kun je altijd nog via de contact pagina een berichtje sturen.

Het Dagelijks Bestuur.

Klik op je keuze: