• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Registreren in MijnDOSC

Bij D.O.S.C. hebben we een digitale (leden)administratie. Hierin verzamelen we de gegevens die nodig zijn om

  • de sportactiviteiten te organiseren
  • de contributie en eventuele andere kosten te innen
  • informatie te verstrekken over diverse verenigingszaken

In de digitale (leden)administratie heeft elk lid een eigen account. Voor een jeugdlid (tot 18 jaar) is er een ouder/wettelijk vertegenwoordiger die het account maakt en beheert. Als er meerdere leden of lidmaatschappen in één gezin zijn, kun je een familie-account aanmaken.

Jij bent er zelf verantwoordelijk voor dat je gegevens compleet en correct zijn. Het is belangrijk dat je  wijzigingen zelf tijdig invoert.

Door zelf de gegevens in te voeren, geef je de vereniging toestemming om de gegevens te gebruiken. Hoe dat gebruik is geregeld, lees je in het privacy reglement. De digitale (leden)administratie waarborgt ook dat je persoonsgegevens zorgvuldig worden bewaard en niet gaan slingeren.

In je account vul je ook het IBAN nummer in van je betaalrekening, en machtig je D.O.S.C. om de contributie te innen. Het kan zijn dat er ook andere kosten worden gemaakt. Bijvoorbeeld voor kleding, voor boetes die aan senior voetballers worden opgelegd bij gele en rode kaarten, en de boete die wordt opgelegd bij een “no show” voor een bardienst. In deze gevallen krijg je altijd eerst schriftelijk bericht. Wij houden een korte reactietermijn aan. Daarna laten wij het genoemde bedrag van de rekening afschrijven. Op deze manier besparen wij onszelf én jou een hoop tijd, gedoe van aanmaningen en incassokosten. Je kunt een automatische incasso altijd terug laten storten. Dan gaan we in gesprek over de betaling.

Het registratieproces is vrij eenvoudig. Met de onderstaande links doen we een poging eventuele vragen weg te nemen en je stap voor stap te begeleiden. Mocht je er helemaal niet uitkomen, dan mag je altijd via de contact pagina een berichtje sturen.

Het Dagelijks Bestuur.

Klik op je keuze: