• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Wat een topseizoen!

De laatste loodjes wegen normaal het zwaarst en ook hier ging dat op, maar dan vooral fysiek want twee van die late avonden eisten veel. Als dit een heel seizoen zo zou zijn dan ben ik benieuwd hoe lang de afkickverschijnselen blijven hangen.

Dan eerst maar eens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen oude bekende Bosgenoegen. Kon Rob nou wel of niet op tijd komen anders moet ik de opstelling veranderen, waarom reageert hij nou niet, laten we maar beginnen dan zien we wel! Gelukkig was de tegenstander meewerkend en was het bij het ingooien al dikke pret anders was de voorbereiding ons fataal geworden. Nu stond er voor beide teams niets meer op het spel en dat was te merken want het ging werkelijk nergens over! Als eerste mocht Harm, maar die was blij dat het snel afgelopen was en richtte zich daarna op volgend seizoen. Andries herpakte de pot en versloeg zijn tegenstander met 3-0. En ja hoor daar kwam Rob binnenlopen precies op tijd voor zijn single. Nou moet u weten dat hij dit seizoen nog maar één single verloren heeft, tegen de topper van de divisie, dus dit was kat in het bakkie. Dus niet, en daarom doen we dit dus nooit meer want zonde van zijn gemiddelde! Negen van de tien keer winnen tegen deze tegenstander maar prompt was dit die ene keer en stonden we weer achter. Frank stelde overigens direct weer orde op zaken met een prachtige 3-1 dankzij hoge checks en scores! Daarna werd de partij echt maximaal benut want alle koppels gingen in 3-2. Helaas werden er drie verloren, niet helemaal nodig maar soms heb je geluk nodig. De bierronde was overigens zoals zo vaak dit seizoen een prooi voor ons waardoor we uiteindelijk met 5-4 ten onder gingen. Niet nadat Frank een briljante imitatie deed van de vorige tegenstander met zijn broek omhoog! Stond hem goed, maar moet je bij geweest zijn! Ook de tegenstander deed mee in de hilariteit door gewoon Rob zijn advies op te volgen door bij 17 voor 15 dubbel 1 te gaan en vervolgens te missen waardoor wij de koppel pakte!

De week daarop mochten we afsluiten tegen de absolute kampioen de Dalton’s. Zij zijn gevestigd in het oude postkantoor van Hilversum. Te bereiken, achterom, trap naar beneden de kelder in, langs de dame die een soort van voodoo poppetjes aan het maken was, in de richting van de pijlen lopende naar helemaal achterin de kelder waar ineens een leuk barretje te voorschijn kwam met de nodige dartbanen! Helemaal top geregeld! Een bekertje met 60 muntje twv 90 euro en aan het einde af te rekenen. Alles een muntje en sterke drank een muntje extra. Kortom een cola-mailbu voor 3 euro!!! Top avond! Frans mocht aftrappen en gooide zijn sterkste single ooit! Met de nodige powerplay en een prachtige afsluitende 68 check als de tegenstander op tops staat vernederde Frans de beste man! Rob mocht daarna tegen de allerbeste van de poule en verloor kansloos met 3-0 inclusief een 130 check en 180 tegen! Zowel Krijn die ook zijn beste single van het seizoen gooide en Frank kwamen met 3-2 net te kort om te winnen. De koppels gingen kansloos in 3-0 naar de kampioenen behalve de laatste waar Frans en Krijn meer verdienden dan de 3-2 nederlaag. Zo zie je maar dat het team niet voor niets kampioen geworden is. Echter hielden ze geen rekening met het feit dat wij in 27 wedstrijden maar 5x de bierronde verloren hadden. Dit kwam ze duur te staan en Rob die een ietwat offday had, knalde een 68 check er in alsof het niets was. Met hoge checks, heel goed spel en maar liefst 32 100+ scores hebben we een zeer goede pot neergezet en kunnen we met een goed gevoel terugkijken naar afgelopen seizoen. Het bekertje met muntjes ging uiteindelijk op aan drie extra rondes voordat de mannen echt huiswaards moesten! Het (heel hard) meezingen met de Sjonnies nam de bob Krijn maar voor lief, want wat een leuk seizoen was dit!!! Komend seizoen gaan we op herhaling in de derde divisie en hopelijk met net zoveel plezier en lol.

Prettige vakantie en tot later!