• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Post Corona Dart toernooi!

Na twee jaar overgeslagen te hebben dankzij Corona, vinden we het tijd om weer eens een gezellige middag darten voor iedereen te organiseren. Waar we dit normaal in januari doen en vroeger ook op de Hemelvaart, willen we dit laatste weer nieuw leven inblazen. Er zijn geen clubactiviteiten waardoor hopelijk veel DOSC leden, donderdag 26 mei 2022, de weg naar de kantine weten te vinden. Het toernooi is overigens niet alleen voor leden van DOSC maar ook voor inwoners van Den Dolder of een connectie met één van deze criteria. Het is ook de bedoeling dat iedereen, van 16 jaar of ouder, met of zonder ervaring in het darten mee kan doen. De toernooi-opzet is hier ook op gericht, dus voor de zogenaamde “brood”darters is dit geen podium, het gaat puur om de gezelligheid!

De deelname is gratis en er zijn daardoor geen geldprijzen te winnen, maar alleen bekers en eeuwige roem! Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal de toernooi-opzet bepaald worden om zo op een normale eindtijd (17.00 uur) uit te komen. Echter zijn er altijd partijen bij die het ritme kunnen verstoren, dus pin me niet vast op die tijd, maar veel later zal het niet worden.

Zodra je dit leest kun je je al opgeven bij mij, echter geldt voor de voorinschrijvers ook dat ze uiterlijk half twaalf aanwezig moeten zijn, anders vervalt de voorinschrijving. Afgelopen keer hadden we ineens veel afzeggers, dus alleen opgeven als de kans groot is dat je mee doet. De organisatie heeft het recht op de dag zelf, de inschrijving te stoppen op een veelvoud van zes, dus schrijf je tijdig in dan ben je zeker van deelname!

Ook is er wederom de mogelijkheid om na afloop mee te eten van een fantastisch Chinees buffet. De prijs zal 10 euro per persoon zijn en zal bij inschrijving gemeld moeten worden, en voor aanvang toernooi betaald. De kijkers kunnen natuurlijk ook mee-eten, maar ook die graag vooraf melden en betalen! Bij deze is de inschrijving geopend, graag per whatsapp!

Krijn Broerse
nulzes-1276661zes