• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Open Dartstoernooi

Open Den Dolder Dartstoernooi op 31 januari 2016

Na de zeer geslaagde zevende editie van begin 2015, wordt het tijd voor al weer de achtste editie van het Open Dolders Darttoernooi! Er zijn geen clubactiviteiten waardoor hopelijk veel DOSC leden, op 31 januari, de weg naar de kantine weten te vinden. Het toernooi is overigens niet alleen voor leden van DOSC maar ook voor inwoners van Den Dolder of een connectie met één van deze criteria. Het is ook de bedoeling dat iedereen, van 16 jaar of ouder, met of zonder ervaring in het darten mee kan doen. De toernooi-opzet is hier ook op gericht, dus voor de zogenaamde “brood”darters is dit geen podium. We beginnen met 201, om vervolgens na de schifting met 301 en 501 verder te gaan in de volgende rondes. De deelname is gratis en er zijn daardoor geen geldprijzen te winnen, maar alleen bekers en eeuwige roem!

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal de toernooi-opzet bepaald worden om zo op een normale eindtijd (17.00 uur) uit te komen. Echter zijn er altijd partijen bij die het ritme kunnen verstoren dus pin me niet vast op die tijd. Zodra je dit leest kun je je al opgeven bij mij, echter geldt voor de voorinschrijvers ook dat ze uiterlijk half twaalf aanwezig moeten zijn anders vervalt de voorinschrijving. De organisatie heeft het recht op de dag zelf, de inschrijving te stoppen op een veelvoud van zes, dus schrijf je tijdig in dan ben je zeker van deelname!

Ook is er wederom de mogelijkheid om na afloop mee te eten van een fantastisch Chinees buffet. De prijs zal 10 euro per persoon zijn en zal bij inschrijving gemeld moeten worden en voor aanvang toernooi betaald. De kijkers kunnen natuurlijk ook mee-eten, maar ook graag vooraf melden en betalen! Bij deze is de inschrijving geopend, graag per sms of whatsapp!

Toedeledokie

Krijn Broerse

06-12766616