• remia-lekkerste-2015
  Remia consumentenservice
  ☎ 0800 0 222 555
  ✉ info@remia.nl

Algemene informatie afdeling volleybal

De afdeling volleybal is in juni 1966 opgericht, en bestaat dus nu ruim 50 jaar. Het afdelingsbestuur bestaat  uit 4 personen, waarvan in principe de voorzitter zitting heeft in het Algemeen Bestuur van D.O.S.C..  Momenteel zijn ongeveer 50 leden actief bij het volleyballen, welke grofweg onder te verdelen zijn in 3 groepen:

 • RECREANTEN
  • – mensen die alleen komen trainen, elke week een uurtje “ballen”.
 • WEDSTRIJDRECREANTEN
  • – mensen die buiten de recreatieve training bovendien competitie spelen in de ZVC (Zeister Volleybal Competitie).
 • JEUGDLEDEN
  • Kinderen van 7 tot circa 13 jaar.
   De jeugd van 12/13 jaar speelt in de Nevobo-competitie (C-jeugd en CMV-competitie). De jongere spelers spelen maandelijks een CMV-toernooi in de regio.

Op dit moment hebben wij helaas geen herenteam. Zodra hiervoor voldoende belangstelling (leden) is, kan deze in de (ZVC- of Nevobo-)competitie worden ingeschreven.
Naast het “normale” reilen en zeilen, probeert het afdelingsbestuur ook andere activiteiten te ontplooien, met name voor de jeugd. Het seizoen start in augustus/september gelijk met de basisscholen, en eindigt eind mei.
Trainingen
Alle trainingen zijn op dinsdagavond in de sporthal op het Dolderse sportpark. Zie verder de pagina met trainingstijden.
Wedstrijden
Ook alle thuiswedstrijden worden in de sporthal op het Dolderse sportpark gespeeld in principe op vrijdagavond. Aanvang van de eerste (jeugd)wedstrijden: 18.45 uur.
Zowel de ZVC-recreanten als de Nevobo-jeugd spelen een najaars- en een voorjaarscompetitie.
Er is bij alle groepen nog plaats, dus schroom niet om een paar keer geheel vrijblijvend mee te trainen!! Informatie gewenst? Neem contact op via de contactpagina en wij zullen je zo spoedig mogelijk informeren!