• remia-lekkerste-2015
  Remia consumentenservice
  ☎ 0800 0 222 555
  ✉ info@remia.nl

Algemene informatie afdeling volleybal

De afdeling volleybal is in juni 1966 opgericht, en bestaat dus nu ruim 50 jaar. Het afdelingsbestuur bestaat  uit 4 personen, waarvan in principe de voorzitter zitting heeft in het Algemeen Bestuur van D.O.S.C..  Momenteel zijn ongeveer 50 leden actief bij het volleyballen, welke grofweg onder te verdelen zijn in 2 groepen:

 • RECREANTEN
  • – mensen die alleen komen trainen, elke week een uurtje “ballen”.
 • WEDSTRIJDRECREANTEN
  • – mensen die buiten de recreatieve training bovendien competitie spelen in de ZVC (Zeister Volleybal Competitie).

Op dit moment hebben wij helaas geen heren- en/of jeugdteam. Zodra hiervoor voldoende belangstelling (leden) is, kunnen deze groepen weer worden opgestart. Naast het “normale” reilen en zeilen, probeert het afdelingsbestuur ook andere activiteiten te ontplooien. Het seizoen start in augustus/september gelijk met de basisscholen, en eindigt eind mei.

Trainingen
De training is op dinsdagavond van 20.00 – 21.30 uur in de sporthal op het Dolderse sportpark.

Wedstrijden
Ook de thuiswedstrijden worden in de sporthal op het Dolderse sportpark gespeeld in principe op vrijdagavond. Aanvangstijd van de wedstrijden is 20.00 uur.
De ZVC-recreanten spelen een najaars- en een voorjaarscompetitie. Het programma vindt u onder de downloads. Er is nog plaats, dus schroom niet om een paar keer geheel vrijblijvend mee te trainen!! Informatie gewenst? Neem contact op via de contactpagina en wij zullen je zo spoedig mogelijk informeren!