• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

RABO ClubSupport: STEUN D.O.S.C.

Ook dit jaar doet D.O.S.C.  weer mee aan de wat tot vorig jaar heette, de Rabo Clubkas Campagne, maar nu is omgedoopt tot Rabo ClubSupport. Er zijn maar liefst meer dan 200 verenigingen die deelnemen! Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen en maken wij kans op een mooi geldbedrag voor onze club.

Alle leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug, waarvan het e-mailadres bij ons bekend is, ontvangen vóór de stemperiode per e-mail een unieke stemcode. Van 27 september t/m 11 oktober kunnen zij via een stemsite hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Ieder lid ontvangt 5 stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Alle stemmen moeten worden verdeeld. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de vereniging.

Aan alle leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug wordt een persoonlijke stemcode gekoppeld. Het is niet mogelijk een stemcode toe te sturen als er geen e-mailadres bij ons bekend is of als wij het lid niet mogen mailen. Wij wijzen onze leden erop hun e-mailadres op te voeren via Internetbankieren of de Rabo Bankieren App. Het controleren, opvoeren of wijzigen van het e-mailadres kan eenvoudig via Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App, onder  ‘Meer zelf regelen > Profiel > Contactgegevens wijzigen’.

D.O.S.C. doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Jouw stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk voor meer informatie op Rabobank.nl/clubsupport.