• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Gerard de Vries: Erelid van DOSC

Gerard’s  bestuurlijke loopbaan bij DOSC is al in 1984 begonnen. Hij begon als lid van het volleybalbestuur, waarna hij in 1986 Ad van der Zaan opvolgde als voorzitter van die afdeling en daarmee lid werd van het AB.

Gerard heeft vele verschillende functies binnen DOSC bekleed, vice voorzitter, interim algemeen voorzitter (zelfs tot 2x toe) en penningmeester. Hij is dus eigenlijk verenigingsbreed in de club opgegroeid om het maar zo te zeggen. Soms met ergernissen natuurlijk, maar altijd probeerde hij alle belangen mee te laten wegen en iedereen aan boord te houden. De vereniging DOSC was voor hem altijd meer dan één afdeling. Hij heeft  altijd geprobeerd om het DOSC belang
voorop en bovenaan te stellen.

Gerard was mede een grote motor van bijvoorbeeld de organisatie van het jubileum inclusief opening van het nieuwe sportpark in 2009. Dit vond hij superleuk om te doen, juist omdat de hele vereniging daarbij betrokken was.

Gerard heeft verder initiatief ondernomen en een grote bijdrage geleverd om de financiën en de ledenadministratie verder te verbeteren. Hulde daarvoor !

Gezien deze staat van dienst, en in vervolg op zijn lid van verdienste, is hij benoemd tot erelid van DOSC.