• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

GEEN CLUBACTIVITEITEN t/m 28 april

UPDATE 31 maart: alle activiteiten, zoals hieronder aangegeven, zijn opgeschort t/m maandag 28 april. Bij wijziging hiervan stellen we je op de hoogte via de gebruikelijke kanalen.

Beste mensen,

Als gevolg van het aangescherpte kabinetsbeleid ter bestrijding van het Coronavirus, en gezien de daardoor genomen besluiten van de diverse sportbonden om alle wedstrijden voorlopig t/m 31 maart uit te stellen, heeft het Algemeen Bestuur van D.O.S.C. besloten ALLE activiteiten, dus inclusief lessen en trainingen, af te gelasten. Ook het paviljoen zal deze maand verder gesloten zijn. We volgen hiermee het dringend beroep dat NOC*NSF op alle verenigingen heeft gedaan.

Ondanks het feit dat we bij onze omnivereniging leden van allerlei ‘pluimage’ hebben, van jong tot oud, en ondanks het feit dat niet alle sporten bij ons in grote groepen worden beoefend, hebben we besloten om één lijn te trekken en dus de activiteiten van alle afdelingen op te schorten. Als vereniging willen wij geen enkel risico lopen.

Wij vragen jullie begrip voor dit besluit en hopen alle leden begin april in goede gezondheid weer bij D.O.S.C. te treffen!

Algemeen Bestuur D.O.S.C.