• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Even een contactmomentje…

Beste D.O.S.C. leden,

Het zijn uitdagende tijden voor ons allemaal. We hopen van harte dat het met u en uw dierbaren naar omstandigheden goed gaat.

De gevolgen van het Coronavirus voor de “belangrijkste bijzaak van het leven”, de sport, zijn helaas erg groot. Niet alleen op internationaal en landelijk niveau maar ook lokaal voor onze leden. De club, zowel de accommodatie als alle activiteiten, zit minimaal t/m 28 april “op slot”. Het sportcomplex en het paviljoen zelfs letterlijk. En we moeten rekening houden met een verlenging van die periode.

Inmiddels is duidelijk geworden dat enkele reguliere competities (darts, voetbal en volleybal) definitief niet meer worden uitgespeeld. Andere bonden (badminton, petanque) hebben hun competities voorlopig stilgelegd. De kans bestaat dat het seizoen 2019-2020 voor een groot deel van onze leden inmiddels voorbij is. Dat zal de komende weken duidelijk worden.

We hopen dat de afdeling voetbal het seizoen in juni nog met een paar slottoernooien kan afsluiten, dat de afdeling petanque “gewoon” het zomerseizoen kan boulen en dat de diverse lessen van de gymnastiek nog dit seizoen hervat kunnen worden. Daar houden we u natuurlijk van op de hoogte via de website en andere social media.

We wensen u veel sterkte en gezondheid toe en hopen u snel weer te kunnen zien op D.O.S.C.!

Met vriendelijke groeten,
Ton Anbeek en Gerard de Vries
Dagelijks Bestuur D.O.S.C.

PS: Indien u vragen heeft, horen we deze graag. U kunt deze e-mailen naar db@dosc.nl