• remia-lekkerste-2015
  Remia consumentenservice
  ☎ 0800 0 222 555
  ✉ info@remia.nl

Afkoop bardienst ’22-’23

Leden en de ouders van jeugdleden die conform het Bardienstenreglement bardienstplichtig zijn en per e-mail door de bardienstplanning zijn uitgenodigd om hun bardienst in te plannen, kunnen hun bardienstverplichting ook afkopen voor een bedrag van € 40,- per bardienst. In het seizoen 2022-2023 moeten twee bardiensten per bardienstplichtig lid worden verricht. 

Afkopen kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Ik verklaar het volgende:

  Ik wil geen bardiensten draaien en wil de verplichting daartoe, zoals in het Bardienstenreglement omschreven, uitsluitend voor het seizoen 2022-2023, afkopen voor een bedrag van € 40,- per bardienst. Indien één bardienst wordt afgekocht, dan blijf ik bardienstplichtig voor een tweede bardienst. Deze plan ik in op de website.
  Ik verleen hierbij de penningmeester van D.O.S.C. toestemming om éénmalig onderstaand aangevinkt bedrag te incasseren van mijn bij D.O.S.C. bekende IBAN, welke tevens voor het betalen van de contributie wordt gebruikt.
  Indien je een ander IBAN wilt opgeven, kun je dat hieronder aangeven.

  Alternatief IBAN:

  Maak hier uw keuze:
  € 40,- (afkoop 1 bardienst)€ 80,- (afkoop 2 bardiensten)

  Akkoord?
  Vink dit hokje aan ter bevestiging dat je akkoord bent met het bovenstaande en klik op "Verzenden".

  Voor je eigen administratie ontvang je automatisch een bevestiging van verzending van dit bericht op het hierboven ingevulde e-mailadres.