• remia-lekkerste-2015
    Remia consumentenservice
    ☎ 0800 0 222 555
    ✉ info@remia.nl

Aanmelden voetbal

D.O.S.C. voetbal is actief met meer dan veertig jeugdteams in alle leeftijdscategorieën vanaf het geboortejaar waarin de kinderen vijf jaar worden.

Kan ik op ieder moment inschrijven?
We proberen bij nieuwe aanmeldingen zo snel mogelijk een plek te vinden in een team of groep. Het kan zijn dat er niet direct een plek is, dan maken we gebruik van een wachtlijst. We doen natuurlijk onze uiterste best je zo snel mogelijk in te delen in een team. Soms komt er gaandeweg het seizoen nog een plaatsje vrij. Als dat niet lukt kun je bij de start van het nieuwe seizoen gaan voetballen.

Je wordt in principe altijd met leeftijdsgenoten ingedeeld. Je komt dus op de (wacht-)lijst bij die leeftijdscategorie. Zolang een speler op de wachtlijst staat, brengen we geen contributie in rekening. Binnen de leeftijdscategorieën worden spelers op de lijst geplaatst op volgorde van binnenkomst van de inschrijving. D.O.S.C. hanteert één voorrangscriterium en dat is indien de nieuwe inschrijver al een voetballend broertje, zusje of ouder heeft bij D.O.S.C.

Eerst een keer meetrainen? Dat kan ook! Kom dan een keer voetballen en maak kennis met onze club. Opgeven kan bij onze Jeugd Coördinator Wouter Hummel via dit e-mailadres.

Hoe werkt inschrijven? Inschrijven voor jeugdvoetbal kan via een mail naar de jeugd coördinatoren. Je kunt de mailadressen ook gebruiken voor vragen over aanmelding, wachtlijsten en inschrijvingen:

Kinderen uit geboortejaar:ContactpersoonE-mail
2017Maurice Urlingsmaurice.urlings@gmail.com
2016Martijn Jansenmartijn@gmail.com
2015Diane Wolversdianewolvers@hotmail.com
2014Boudewijn van Schaikboudewijnvanschaik@gmail.com
2013Paul Disselpepdissel@hotmail.com
2012Maurits Richertmjrichert@hotmail.com
2011Walter Bruninkwalter@brunink.net
2010Maarten Oosterhoffmaarten@maartenoosterhoff.nl
2009Mirjam Metzlermirjam@metzler.nl
2008/2007Marc Bekkersmarc_bekkers@hotmail.com
2006/2005Sigrid van Galen – Klompsigridklomp@hotmail.com
Meiden teamsLars Luksenlars.luksen@gmail.com

Kinderen met geboortejaar 2018 kunnen vanaf maart 2023 worden ingeschreven.

Direct starten? Leuk! Voor het voetbalseizoen 2021/2022 hebben we nog plek voor nieuwe jeugdleden. Wil je je aanmelden, neem dan contact op met de jeugd coördinatoren.

Inschrijven bij onze senioren? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op met ons bestuurslid senioren Robert van Dijssel, hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden.