Selectie pas op, de concurrentie komt er aan

Ja, ja, opgelet en weer komt er nieuwe lichting DOSC voetballers aan.

En in bezit van een DOSC voetbaldiploma.

alt

 

 

 

 
De E11 in nieuwe De Vos trainingspakken

 

alt

De Vos Autoschade steekt de E11 in nieuwe trainingspakken

Leuk nieuws voor de spelers van onze E11. De Vos Autoschade (www.devosautoschade.nl) sponsort dit team met trainingspakken.

De spelers waren ontzettend blij met dit fantastische gebaar, en na de uitreiking op zaterdagmorgen werd dit enthousiasme voortgezet op het veld en wist de E11 nog 4 prachtige goals te maken.

De Vos Autoschade bedankt voor het sponsoren van onze E11 !

alt

 

 

 

 

 
JBA zorgt voor eenheid binnen de trainingsgroep

alt

Onze jongste helden van D.O.S.C. zijn de spelers van de trainingsgroep. Deze groep van 5 jarige kids trainen iedere zaterdagmorgen met veel enthousiasme onder leiding van Erik Wijnen. Om deze groep van 45 kids snel bij naam aan te kunnen spreken is de afspraak dat elke speler een shirt aan heeft met achterop zijn naam. De sponsorcommissie had een leuk initiatief bedacht om hier een echt trainingsshirt van Hummel voor aan te schaffen in dezelfde lijn als de (gesponsorde) trainingspakken bij D.O.S.C. voorzien van een sponsorlogo. Zij besprak dit alternatief met JBA Security en die was bereid om hier een grote bijdrage aan te leveren. Met nog een kleine eigen bijdrage van de spelers beschikken al deze helden inmiddels over een eigen trainingsshirt met DOSC-logo op de borst, het bedrijfslogo van JBA Security op de voorkant, en de naam van de speler op de achterkant van het shirt. Helemaal top en een geweldig gezicht om deze groep in allemaal dezelfde shirts te zien trainen.

JBA Security bedankt voor het realiseren van deze eenheid bij onze jongste D.O.S.C.-helden!

alt

 

 

 

 
Reclameborden rondom hoofdveld

 

alt

 

Zaterdag 20 december is een begin gemaakt met het op orde brengen van de reclameborden rondom het hoofdveld. Dit project stond al een tijdje in de wachtrij bij de sponsorcommissie en de afdeling Voetbal, maar kon vanuit veiligheidsoverwegingen niet eerder worden gestart.

De borden van sponsoren waarvan het contract niet meer is verlengd worden verwijderd. Dit levert gedurende ongeveer twee weken lege gaten op langs het veld. De scherpe aluminium profielen blijven wel zitten. Dit project kon dus pas in gang worden gezet na de laatste thuiswedstrijd op het hoofdveld.

Borden van sponsors die nog een contract hebben blijven hangen of worden desgewenst naar een andere plek rondom het veld verplaatst. Voor enkele bestaande, maar ook voor nieuwe sponsoren wordt een nieuw bord gerealiseerd.

Bij de start van het seizoen in januari zitten alle borden weer op de juiste plek, en kan er weer veilig worden gevoetbald op het hoofdveld.

Er zijn nog borden vrij rondom het hoofdveld. Ook op veld 2 en 3 is er mogelijkheid voor bordsponsoring. De locaties waar borden hangen zijn verdeeld in verschillende zichtlocaties, waarbij een sponsorcontract voor een bord zichtbaar vanaf het terras een andere prijs kent, dan een bord aan de binnenkant van het veld.

Wil je meer weten of de mogelijkheden van bordsponsoring of andere sponsoruitingen, zoals trainingspakken voor een team, neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

alt

 

 

 

 
De trotse jongens en meiden van de F3

Een knappe prestatie van DOSC F3, die voor het eerst in de 3e klasse speelde dit najaar en hierin ook nog 3e zijn geworden, top jongens en meiden.

Daarnaast zijn ze ook nog eens in het nieuw gestoken door een aantal ouders.

Ze zijn erg blij met de nieuwe trainingspakken, ouders bedankt! alt

Op de foto staand Ole, Juul, Freija, David en Bobby en zittend Matthijs, Tijn, Ferdinand, Robin en Ot.

alt
 
Spelregelbewijs voor B-junioren

Hoi B-spelers van DOSC,

Eerder hebben we jullie geïnformeerd over de invoering van het spelregelbewijs voor B-junioren.

Spelers en speelsters geboren in 1998 moeten dit seizoen hun bewijs halen op www.voetbalmasterz.nl.

We zien in het clubdashboard dat jullie goed op weg zijn met het spelregelbewijs.

Er zijn nog wel een aantal leden dat het spelregelbewijs moet halen.

Leden die het spelregelbewijs niet halen kunnen niet voetballen in seizoen 2015/2016.

De deadline om het spelregelbewijs te halen is 1 januari 2015.

Ben je gezakt, vraag dan een herkanzing via je leider/trainer, deze zal dat doorgeven aan de scheidsrechterscommissie.

Totaal aantal DOSC leden in ons clubdashboard: 36

Aantal leden geslaagd: 3

Aantal leden bezig maar nog geen examen gedaan: 4

Aantal leden gezakt: 1

Aantal leden nog niet bezig met spelregelbewijs:28

(Dit zijn de gegevens van 21 november. Er kunnen intussen veranderingen zijn)

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 9