VOOR LAATSTE NIEUWS OVER AFGELASTINGEN: KLIK HIER

 Bus wedstrijd Wageningen – D.O.S.C. zaterdag 23 mei

 

alt

Beste D.O.S.C.-er,

Zaterdag 16 mei heeft D.O.S.C.-1 de thuiswedstrijd in de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse gewonnen met 3-1.

De return is op zaterdag 23 mei om 14:30 uur in Wageningen.

Spelers en begeleiding kunnen jullie steun tijdens deze wedstrijd erg goed gebruiken.

Om het vervoer eenvoudiger en gezelliger te maken gaan we bussen inzetten.

Voor slechts € 10,- eigen bijdrage kan je  heen en weer naar deze wedstrijd om het 1e team van jouw club aan te moedigen.

De bussen moeten wij voor maandag 18 mei 12:00 uur reserveren. Graag uiterlijk maandag 18 mei 12:00 uur je reactie of je mee gaat met de bus.

Een plek reserveren kan door het sturen van een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van je naam, en het aantal personen.

We verzamelen zaterdag 23 mei om 12:00 uur op het parkeerterrein van D.O.S.C. Verwachting is dat we rond 18:00 uur weer terug zijn in Den Dolder.

Uiteraard vinden we het ook leuk als er veel jeugdspelers meegaan. Spelers onder de 12 jaar mogen alleen mee onder begeleiding van een volwassene. Eén volwassene mag wel meerdere spelers onder de 12 jaar begeleiden.

Wij rekenen weer op jullie steun om het 1e team door deze laatste beslissende wedstrijd naar de 3e klasse te juichen.

Tot zaterdag 23 mei!

Bestuur afdeling Voetbal

 
Zeist Cup 2015

alt 

alt

 
D.O.S.C. E6 weer kampioen

 alt

Kampioen!!!!!. DOSC E6 is dit jaar weer kampioen geworden. Onder leiding van Rob en André hebben de jongens in een hogere klasse een enorme prestatie weten neer te zetten. Gefeliciteerd Abel, Marillio, Niels, Stan, Alexander, Ray, Toon, Rens, Daan en Scott.
 
D.O.S.C. E5 kampioen

Op zaterdag 25 april werd D.O.S.C. E5 in Soesterberg kampioen, door met 4-9 de directe concurrent voor het kampioenschap 6de klasse, ’t Vliegdorp E3 op hun eigen terrein te verslaan. De spelers van E5 vierden samen met trainer Robbert van Buuren, teammanager Jean Paul van Oudheusden en de vaste schare fans een klein feestje na afloop van de wedstrijd. De officiële huldiging vond plaats op zaterdag 2 mei na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Hoogland E8 (4-1) in de kantine van D.O.S.C.. Coördinatrice E-Pupillen van D.O.S.C. Connie Brouwer deelde aan alle spelers van E5 een oorkonde uit. Verder kreeg het team van de club een grote slagroomtaart. Ook kregen de spelers als aandenken een elftal-foto. Deze foto werd genomen direct na de kampioenswedstrijd op 25 april. In de competitie behaalde D.O.S.C. E5 27 punten uit 10 wedstrijden. Het doelsaldo bedroeg 65 voor en 21 tegen. De wedstrijden van D.O.S.C. E5 werden het gehele seizoen verslagen met tekst en beeld op een eigen website www.dosc-e5.nl.


alt

 
Promotiewedstrijden tegen WVV Wageningen

title 

D.O.S.C. 1 gaat via de nacompetitie strijden om een plek in de derde klasse.

Op 16 mei speelt D.O.S.C. 1 thuis tegen de WVV Wageningen.

Op 23 mei is de return bij de groen/witten van WVV Wageningen, deze in 1911 opgerichte fusie club speelt zijn wedstrijden op het sportpark De Zoom, Zoomweg 8, 6704 PE te Wageningen.

Een leuke tegenstander en een club met een rijke historie, van 1978 tot 1992 hadden zij ook een prof tak. Waar voor de ouderen onder ons, ooit bekende spelers speelden, namen zoals Epi Drost, Jan van Halst, Dick Schoenaker Dick Schneider, Jan Oosterhuis en vele anderen.

Kom allen kijken bij beide wedstrijden en steun onze D.O.S.C. mannen.

 

 
Dosc F4 kampioen

alt 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 11